Adeziv sub formă de dispersie, gata pregătit pentru utilizare, pentru lipirea pe pereţii interiori a tapetelor din fibră de sticlă Capaver, a tapetelor Capaquarz, Magic Glass, FantasticFleece şi Capadecor Akkordvlies. DESCRIEREA PRODUSULUI Neplastifiant Cu emisii minime şi fără solvenţi Diluabil cu apă, ecologic şi cu miros neutru Capacitate de difuzie Aderenţă iniţială ridicată Uşor tixotrop,

Află mai multe…

Tencuială poroasă aplicabilă prin pulverizare, gata pentru aplicare, cu liant pe bază de dispersii. Pentru obţinerea suprafeţelor de tencuială fină.

Tapet special din fibră de sticlă cu o acoperire aplicată din fabrică, destinat acoperirilor cu tencuiala poroasă CapaCoustic Spritzputz.

Profil de închidere pentru zona rosturilor de dilataţie şi celor mobile, ca închidere la pereţi şi de asemenea pentru realizarea canturilor de închidere a tencuielii.

Tencuială acustică, gata de aplicare, cu liant pe bază de dispersie, granulaţie de 0,7 mm (prim strat) respectiv 0,5 mm (strat final).

Masă de şpaclu care poate fi şlefuită ulterior, destinată şpăcluirii zonelor de îmbinare dintre plăcilor Putzträgerplatte.

Pastă adezivă (Pastöskleber), cu liant pe bază de dispersie, elastică, destinată lipirii produsului CapaCoustic Fine- Putzträgerplatte B1 / Mortar mineral uscat (Mineralkleber) destinat lipirii produsului CapaCoustic Fine-Putzträgerplatte A2.

Elemente suspendate pentru absorbţie sonoră, albe (pot fi vopsite), concave/ convexe, cu structură netedă a suprafeţei, în format 1020×1020 mm şi grosime de 30 mm, accesoriile de montaj sunt incluse în ambalaj.

Elemente suspendate pentru absorbţie sonoră, albe (pot fi vopsite), cu formă dreptunghiulară, rotundă sau eliptică, cu structură netedă a suprafeţei şi canal în formă de T, executat din fabrică, pentru montarea profilului T de suspendare.