Masă de şpaclu plasto-elastică, întărită cu fibre, pentru egalizarea suporturilor diferite. Se acoperă ulterior cu vopsele Cap-elast. Întărită cu fibre Pentru egalizarea suporturilor DESCRIEREA PRODUSULUI Masă de şpaclu plasto-elastică, întărită cu fibre, pentru egalizarea suporturilor diferite. Se acoperă ulterior cu vopsele Cap-elast.

Masă de şpaclu groasă, puternic elastică, care se poate aplica cu rola, pensula sau fierul de glet ca strat intermediar pe suporturi rugoase. Elasticitate ridicată Îşi păstrează proprietăţile elastice până la temperaturi foarte scăzute. Aplicabil pe suporturi grosiere Pentru armarea plasei de fibră de sticlă Folosit în cazul fisurilor de origine tehnicoconstructivă DESCRIEREA PRODUSULUI Masă

Află mai multe…

Vopsea de faţadă mată, cu proprietăţi plasto-elastice, recomandată pentru renovarea faţadelor cu fisuri. Elasticitate de durată Acoperă fisurile Protecţie ridicată împotriva factorilor agresiv-poluanţi din mediu Protejează peretele împotriva acţiunii apei de ploaie Capacitate de difuziune foarte bună DESCRIEREA PRODUSULUI Vopsea de faţadă mată, cu proprietăţi plasto-elastice, recomandată pentru renovarea faţadelor cu fisuri.

Strat intermediar sau de înglobare a plasei de armare, plasto-elastic, întărit cu fibre. Pentru suporturi netede sau uşor structurate. Întărit cu fibre. Rol de mascare a fisurilor şi de preluare a tensiunilor acestora. Proprietăţi plasto-elastice. Pentru înglobarea plasei de armare. DESCRIEREA PRODUSULUI Strat intermediar sau de înglobare a plasei de armare, plasto-elastic, întărit cu fibre.