Vopsea specială pentru renovarea rapidă a pereţilor şi tavanelor pătate de nicotină. Nu conţine solventi, are uscare rapidă, fiind recomandată în special pentru restaurante, hoteluri, birouri. Folosită împreună cu AquaSperrgrund fein, înlătură şi efectul petelor dificile de funingine, grăsimi şi al petelor de la inundaţii

  • Capacitate foarte bună de izolare şi acoperire
  • Rezistenţă la spălare
  • Fără solvenţi; diluabilă cu apă
  • Capacitate de difuziune foarte bună

DESCRIEREA PRODUSULUI

Vopsea de interior speciala pentru renovarea rapida si ecologica a peretilor si plafoanelor murdarite cu pete de nicotina si funingine.
IsoDeck izoleaza si dizolva petele de nicotina, funingine si grasime existente in suport (in cazul folosirii unor vopsele in dispersie aceste pete ar iesi la suprafata). IsoDeck nu contine solvent si se usuca repede, astfel incat se poate folosi mai ales in spatiile de locuit, birouri, restau-rante, hoteluri, unde timpii de uscare acordati sunt foarte mici si nu sunt tolerate mirosurile specifice de diluanti. In combinatie cu Caparol Filtergrund Fein, folosirea vopselei IsoDeck poate rezolva chiar si cele mai dificile si pretentioase probleme de izolare, ca de exemplu renovarea suprafetelor cu incarcaturi mari de nicotina si sau portiunile patate cu apa colorata, funingine sau grasime.

ribbon